20210318_093833_edited.jpg

Wie handelt vanuit passie heeft geen werk,

maar een leven 

Mijn naam is Sarah en ik alle draag alle viervoeters een warm hart toe, maar ik heb een echte passie voor katten.

Nadat ik met succes de opleiding "Katvriendelijk trimmen" bij Syntra afrondde, volgde ik nog diverse workshops/modules over kattengedrag, stress bij katten en werken met katten bij binnen- en buitenlandse nascholingscentra. Ik volgde met succes de Bootcamp Pro van Felinova om bij te leren over kattengedrag en gedragsproblemen. In augustus 2021 behaalde ik mijn keurmerk van I Love Happy Cats. Zo kan ik nog meer gericht advies geven tijdens en na de trimbeurten.

In 2019 startte ik met KatteZacht en werd ik de eerste vachtvriendelijke trimmer die uitsluitend met katten werkt in de regio Waasland/Bornem/Kruibeke. Omdat ik samenwerk met 2 dierenartsenpraktijken en mij omring met de juiste professionals leerde ik tal van praktische vaardigheden als het aankomt op omgaan met katten in diverse situaties.

Ik ben ook expert vachtverzorging bij het educatieve social media-platform Beestig en deel op die manier mijn kennis met baasjes over het hele land.

Naast het kattentrimmen sta ik ook part-time in het onderwijs. Jonge mensen de nodige vaardigheden leren om sterk in het leven te staan, vind ik zinvol. "Levenslang (bij)leren" is dan ook een motto dat ik graag toepas in beide jobs.

KatteZacht

zorg op maat van je kat

De naam KatteZacht is niet zomaar gekozen.

Bij het katvriendelijk trimmen staat het welzijn van jouw kat steeds centraal. Met mijn zachte aanpak besteed ik de nodige aandacht aan de eigenheid en gevoelstoestand van jouw kat. Er wordt geen dwang of manipulatie gebruikt.

Daarnaast focus ik uiteraard ook op een 'zacht' resultaat. De vacht van een kat heeft een belangrijke functie. Naast het streven naar een gezonde en mooie vacht probeer ik ook zoveel mogelijk vacht te besparen tijdens een trimsessie.

Er wordt niet ontwold noch geplukt. Ik gebruik droge technieken en was geen katten. Al mijn materiaal en producten zijn diervriendelijk.