top of page
Screenshot_20231020_103517_Gallery.jpg

Mijn naam is Sarah en ik startte in 2019 met KatteZacht als de eerste kat- en vachtvriendelijke trimmer in de regio Waasland en Bornem die ook een professionele samenwerking heeft met dierenartsenpraktijken.

Ik heb aandacht voor kat en vacht. Dankzij mijn praktische trimopleiding, gevolgde bijscholingen in binnen- en buitenland en mijn Felinova-keurmerk kan ik gericht advies op maat geven.

 

Ik omringde mij met de juiste professionals en leerde zo tal van praktische vaardigheden als het aankomt op omgaan met katten in diverse situaties.

Je vindt me ook terug als expert vachtverzorging bij het educatieve social media-platform Beestig. Op die manier kan ik mijn verworven kennis delen met baasjes over het hele land.

KatteZacht

zorg op maat van je kat

De naam KatteZacht is niet zomaar gekozen.

Bij het katvriendelijk trimmen staat het welzijn van jouw kat steeds centraal. Met mijn zachte aanpak besteed ik de nodige aandacht aan de eigenheid en gevoelstoestand van jouw kat. Er wordt geen dwang of manipulatie gebruikt.

Daarnaast focus ik uiteraard ook op een 'zacht' resultaat. De vacht van een kat heeft een belangrijke functie. Naast het streven naar een gezonde en mooie vacht probeer ik ook zoveel mogelijk vacht te besparen tijdens een trimsessie.

Er wordt niet ontwold noch geplukt. Ik gebruik droge technieken en was geen katten. Al mijn materiaal en producten zijn diervriendelijk.

InCollage_20230619_113103540.jpg
bottom of page